• Lactal Balans emätingeeli 7x5 ml

Lactal Balans emätingeeli 7x5 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 15,90

(454,29 € / l)

Määrä: kpl
Palauttaa emättimen luonnolisen tasapainon.

Intiimialueen ärsytys ja pahanhajuiset vuodot johtuvat useimmiten liian korkeasta pH:sta eikä sieni-infektiosta, kuten yleisesti luullaan. Lactalin sisältämä maitohappo palauttaa emättimen normaalin pH:n.
Jos pH-arvo kohoaa, maitohappobakteerien määrä voi vähetä. Emättimessä normaalisti olevat maitohappobakteerit ovat hyödyllisiä bakteereja, jotka muodostavat intiimialueen happamuutta lisäävää maitohappoa. Kun maitohappobakteerien määrä vähenee, muiden bakteerien kasvu lisääntyy. Tämä voi aiheuttaa pahaa hajua ja ärsytystä. Kohonnut pH-arvo voi olla seurauksena esimerkiksi kylvystä, pitkittyneistä kuukautisista tai yhdynnästä. Myös antibiootti- ja penisilliinihoitojaksot voivat vaikuttaa intiimialueen bakteeritasapainoon.

Pahanhajuisten vuotojen ja ärsytyksen yhteydessä Lactalia käytetään palauttamaan pH-arvo normaalille tasolle. Ongelma toistuu usein edellä mainituille pH-arvoa kohottaville tekijöille altistumisen seurauksena, minkä vuoksi Lactalia käytetään myös ennaltaehkäisevästi. Lactalia voi hyvin käyttää myös kuukautisten aikana.

Lactal sisältää maitohappoa, joka laskee kohonneen pH-arvon normaalille tasolle intiimialueella. Maitohappo palauttaa tasapainon ja poistaa pahan hajun. Lactal sisältää lisäksi glykogeeniä, joka on maitohappobakteerien ravintoa ja tukee uusien maitohappobakteerien kehittymistä. Lactal vaikuttaa siten kahdella tavalla. pH-tasoltaan normaali ympäristö ja glykogeenin saatavuus turvaavat suojaavien maitohappobakteerien kehityksen. Luonnollinen tasapaino palautuu.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.