• Lactanon 4500 FCCU 90 tabl

Lactanon 4500 FCCU 90 tabl

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 16,90 1690
Määrä: kpl

LactaNON 4500 FCCU on laktaasientsyymitabletti. Laktaasientsyymi parantaa laktoosin pilkkoutumista ihmisillä, joilla on laktoosin pilkkoutumiseen liittyviä vaikeuksia. Yhden Lactanon-tabletin entsyymimäärä (4500 FCCU) riittää hajottamaan n. 15 g aterian sisältämää laktoosia.

Maidon hiilihydraatille, laktoosille on suolistossa oma spesifinen entsyymi laktaasi. Laktaasi pilkkoo laktoosin (maitosokerin) kahdeksi hiilihydraatiksi, jotka imeytyvät suolistosta verenkiertoon. Jos laktaasientsyymiä on liian vähän suolistossa, laktoosi ei imeydy ohutsuolessa vaan kulkeutuu paksusuoleen suolistobakteerien ravinnoksi.

Imeytymätön laktoosi aiheuttaa yksilöllisesti erilaisia vatsavaivoja: turvotusta, ilmavaivoja, kouristelua, nipistelyä, löysää vatsaa jopa ripulia. Laktaasin vajaatoiminnasta aiheutuvia laktoosivaivoja kutsutaan laktoosi-intoleranssiksi, joka vaivaa n. 17 % suomalaisia. Laktoosin sieto eli kuinka paljon laktoosia sisältäviä ruokia laktoosi-intoleranssista kärsivä pystyy nauttimaan ilman oireita, on hyvin yksilöllistä.
KOOSTUMUS: 1 tabletti sisältää laktaasientsyymiä 4500 FCCU.

ERITYISTÄ: Ei sisällä sokeria, laktoosia, gluteenia eikä eläinperäisiä ainesosia.

ANNOSTUS
: 1 tabletti veden kera ennen laktoosia sisältävää ateriaa tai sen aikana. Tarvittaessa voi ottaa 2 tablettia riippuen aterian laktoosimäärästä ja henkilön omasta laktoosinsietokyvystä. Korkeintaan 8 tablettia vuorokaudessa.

Sopii myös lapsille, kun lääkäri on ensin varmistanut, etteivät oireet aiheudu maitoallergiasta.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.