• Louis Widmer Extrait Liposomal Seerumi hajustettu 30ml

Louis Widmer Extrait Liposomal Seerumi hajustettu 30ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 35,90

(1196,67 € / l)

Määrä: kpl
Extrait Liposomal sisältää hyaluronihappoa, joka on erittäin tehokas kosteudenantaja ja pystyy sitomaan vettä sarveiskerroksessa. Se antaa iholle upean tunnun ja jättää ihon pintaan ohuen, joustavan suojan. Biostimuliinit korvaavat iholla niitä aineita, joita iho menettää yhä enemmän iän myötä heikentyneen verenkierron vuoksi. Liposomien avulla ihoon viedyt vaikuttavat aineet iho käyttää hyväkseen moninkertaisesti, kuin mitä tähän asti on ollut mahdollista. Iho näyttää raikkaammalta ja kauniilta. Jo muutaman päivän jälkeen on ihon sarveiskerros selkeästi pehmeämpi ja kimmoisampi. Matrixyl 3000 silot- taa ryppyjä stimuloimalla kollageenisynteesiä. Se tukee ihon omaa kosteudensäätelykykyä ja parantaa näin ihon elastisuutta. Lisäksi se aktivoi ihon omia, luonnollisia korjaavia toimintoja. Ihon rakenne vahvistuu ja kiinteytyy. Ihon epätasaisuudet ja rypyt täyttyvät sisältäpäin ja madaltuvat selvästi.

Extrait Liposomalia käytetään päivittäin 1–2 kertaa päivässä ihon huolellisen puhdistuksen jälkeen, mutta ennen päivätai yövoidetta. Yksi painallus riittää kasvojen hoitoon. Tarvittaessa voidaan kaulan ja décolteen hoitoon käyttää lisäpainallusta. Käytetään myös silmänympärysalueelle. Extrait Liposomal elvyttää

ja kosteuttaa ihoa. Se ei voi kuitenkaan koskaan korvata yö- ja päivävoidetta. Yö- ja päivävoiteet ovat välttämätön osa tehokasta ihonhoitoa.  Vaikuttavien aineiden osuus on tavanomaisia emulsioita pienempi, koska liposomit pystyvät vaikuttavien aineiden kuljettajina kuljettamaan kaikki biostimuliinit sisälle soluihin.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.