• Louis Widmer Eye Contour Cream tuoksullinen 30 ml

Louis Widmer Eye Contour Cream tuoksullinen 30 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 32,50 3250

(1083,33 € / l)

Määrä: kpl
Tehokas ja monikäyttöinen anti-ageing-voide. Uudistaa ihoa tehokkaasti, silottaa juonteita sekä kosteuttaa, hoitaa ja suojaa ihoa.
 

Osta myös

  • Louis Widmer Eye Contour Cream tuoksuton 30 ml

    Louis Widmer Eye Contour Cream…

    32,50 €

Eye Contour Cream silmänympärysvoide uudistaa tehokkaasti ihoa. Täyteläinen vesi/öljy -emulsio ei ärsytä ihoa ja mahdollistaa vaikuttavien aineiden imeytymisen syvemmälle ihon kerroksiin. Voide on kehitetty erityisesti herkille ihoalueille kuten silmänympärysalueelle sekä kaulalle ja décolteelle, mutta sitä voidaan käyttää myös tehohoitona koko kasvoille.
 
Eye contour cream sisältää suuren määrän tutkitusti todistettuja vaikuttavia aineita, kuten A-vitamiinia ja biostimuliineja (aminohapposeos).
Kehitetty erityisesti ehkäisemään silmänympärysalueen ärsytystä.  Sisältää luonnollisia kosteuttavia ja hoitavia ainesosia, jotka imeytyvät ihon syvempiin kerroksiin. Sopii ihanteellisesti arpiin.
 
Biostimuliinit tehokosteuttavat ihoa tehden siitä pehmeän ja kimmoisan. A-vitamiini uudistaa ihoa, edistää ihon verenkiertoa ja normalisoi sarveistumista. Pantenoli parantaa kosteustasapainoa ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. E-vitamiini neutraloi haitallisten radikaalien vaikutuksia.
 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.