• Louis Widmer Pro-Active Creme Light yövoide tuoksuton 50ml

Louis Widmer Pro-Active Creme Light yövoide tuoksuton 50ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 29,90

(598,00 € / l)

Määrä: kpl

Pro-Active Cream Light ravitsee, kosteuttaa ja uudistaa ihoa. Kevyen vesi/öljyssä -emulsion vaikuttavien aineiden yhdistelmä aktivoi ja suojaa ihon omia, luonnollisia toimintoja ihon ikääntymistä vastaan.

Biostimuliinit vaikuttavat syvällä ihossa ja korvaavat niitä aineita, joita iho ikääntyessään menettää.

Ne kosteuttavat ihoa, niin että siitä tulee pehmeä, joustava ja sileä.Pantenoli rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja parantaa sen kosteudensitomiskykyä. A-vitamiini edistää pintaverenkiertoa ja normalisoi ihon sarveistumista. E-vitamiini neutraloi vahingollisia vapaita radikaaleja, uudistaa ihon suojakerrosta ja aktivoi ihon omia korjaavia mekanismeja. Se silottaa ihoa ja parantaa sarveiskerroksen vedensitomiskykyä.

Pro-Active Cream Light -voidetta käytetään yövoiteena normaalille ja sekaiholle. Sitä levitetään hyvin puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle. Tämä kevyt voide imeytyy nopeasti eikä jätä iholle rasvaista kalvoa.

Sekaihon erittäin rasvaisille alueille (esim. leuka, nenä, otsa) Pro-Active Cream Light -yövoidetta levitetään erittäin ohuelti tai ei lainkaan.

Erinomainen lisä päivittäiseen ihonhoitoon on Extrait Liposomal -syvävaikutteinen tehoseerumi, jonka annetaan imeytyä ennen hoitovoiteen levitystä.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.