• Magnesium In Strong magnesiumvoide 300 ml pumppupullo

Magnesium In Strong magnesiumvoide 300 ml pumppupullo

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 16,80 1680

(56,00 € / l)

Määrä: kpl
Lisääntyneeseen magnesiumin tarpeeseen. Magnesium imeytyy voiteesta ihon läpi.

Vähentää lihaskramppeja ja lihasten jäykkyyttä. Raikas mentolin tuoksu.
Transdermaalisessa magnesiumterapiassa magnesium viedään ihon läpi voiteen avulla. Se on kehon magnesiumpitoisuuden lisäämisen uusi, tehokas muoto.* Näin vältytään myös suun kautta nautittavan magnesiumin ikäviltä sivuvaikutuksilta, joita voivat olla mm. vatsaärsytys, ripuli ja magnesiumin huono imeytyvyys. Diabeetikoilla ja iäkkäillä on usein liian alhaiset magnesiumtasot. Magnesium In -voiteet ovat hyvä vaihtoehto, jos suun kautta otettavat tabletit eivät sovi tai ole riittävän tehokkaita. Magnesium In -voiteita voi käyttää myös magnesiumtablettihoidon aikana tehostamaan magnesiumin saantia.
Magnesiumvoiteiden käyttö on helppoa ja kätevää. Kosteuttava voidepohja myös hoitaa ihoa.

*Epsom Salt Council: Report on Absorption of magnesium sulfate (Epsom salts) across the skin. Dr RH Waring, School of Biosciences, University of Birmingham. B15 2TT, U.K. 2004.

Annostus ja käyttö: Hiero 2–3 pumppausta voidetta iholle 2–3 kertaa päivässä tarpeen mukaan. Voiteen magnesium imeytyy parhaiten ohuiden ihoalueiden läpi. Voidetta voi levittää myös esim. pohkeiden ja reisien alueille.

Koostumus: AQUA, MAGNESIUM SULFATE, GLYCERYL STEARATE, CETYL ALCOHOL, ISOPROPYL MYRISTATE, PEG-100 STEARATE, GLYCERIN, CETEARYL ISONONANOATE, ACACIA SENEGAL GUM EXTRACT, XANTHAN GUM, MENTHOL, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN

Markkinoija: West Coast Pharma Finland Oy
tuotesivut
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.