• Magnex 375mg + B6

Magnex 375mg + B6

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta:
Määrä: kpl

Magnex Sitraatti + B6-vitamiini -yhdistelmävalmiste on ihanteellinen aktiiviliikkujille ja urheilijoille lihasten energiansaannin turvaamiseksi. Monet kokevat magnesiumin rentouttavan lihaksia, joten Magnex Sitraatti + B6-vitamiini on hyödyllinen myös lihasvaivoista kärsiville. Ota tabletit liikuntasuorituksen jälkeen tai ennen nukkumaanmenoa tehostaaksesi palautumista.

Magnesiumsitraattia pidetään erittäin hyvin imeytyvänä magnesiumin muotona. Magnesiumsitraattia ja B6-vitamiinia sisältävä tuote sopii erinomaisesti vaativiin tarpeisiin. Kaksi tablettia kattaa sekä magnesiumin että B6-vitamiinin päivittäisen saantisuosituksen.

Magnesium ja B6-vitamiini edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa. Magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa ja elektrolyyttitasapainoa. B6-vitamiini edistää normaalia proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa.

Osta myös

Annostus: Aikuisille 2 tablettia päivässä niellään veden kanssa. Tabletin voi puolittaa.

Vuorokausiannos (2 tablettia) sisältää:
Magnesiumia 375 mg
B6-vitamiinia 3,0 mg

Ainesosat:
Magnesiumsitraatti, täyteaineet (selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa), pintakäsittelyaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, polydekstroosi, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, polyetyleeniglykoli), väri (kalsiumkarbonaatti),  pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini).

Laktoositon, gluteeniton, sokeriton. Sopii vegaaneille


Markkinoija: Vitabalans
Tuotesivut

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.