Uusi
  • Möller Vegaani Omega-3 ja D-vitamiini 30 kaps.

Möller Vegaani Omega-3 ja D-vitamiini 30 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 12,90

(0,43 € / kaps.)

Määrä: kpl
Möller Vegaani Omega-3 ja D-vitamiini sisältää levästä peräisin olevaa omega-3-rasvahappoa, minkä ansioista se sopii vegaanin ja sellaisen kasvissyöjän ruokavalioon, joka ei syö kalaa. Lisäksi tuote sisältää kasviperäistä D3-vitamiinia. 

Omega-3-rasvahappoja sydämmelle, aivoille ja silmille. Omega-3-rasvahapot DHA ja EPA edistävät sydämen toimintaa. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
Runsaasti DHA:a sisältävä leväöljy tuotetaan mikrolevistä eli kasviplanktonista. Merien mikroelävät ovat mikroskooppisen pieniä, maailman vanhimpia oranismeja. Ne käyttävät energiaan auringonvaloa ja ovat merien ravintoverkostojen lähtökohtia. On siis luonnollista, että levät tuottavat monia ihmisten ja eläinten terveydelle välttämättömiä aineita.

Annostelu:
Yksi kapseli päivässä

Ainesosat:
1 kapseli sisältää: Leväöljyä 626 mg, josta omega-3 rasvahappoja 256 mg, josta EPA 6 mg ja DHA 250 mg, D3-vitamiini 10 mikrog (200%*). * % vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Leväöljy, muunnettu tärkkelys (hydroksipropyylitärkkelys), kiinteyttämisaine (glyseroli), hyytelöimisaine (karrageeni), happamuudensäätöaine (dinatriumfosfaatti), kolekalsiferoli (D3-vitamiini), hapettumisenestoaineet (tokoferoliuute, askorbyylipalmitaatti).
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.