• Multi-Gyn ActiGel 50 ml

Multi-Gyn ActiGel 50 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 12,90 1290 16,59 € 1659

(258,00 € / l)

Määrä: kpl
Multi-Gyn ActiGel -valmistetta käytetään bakteerivaginoosin (emättimen bakteeritasapainon häiriön) ja siihen liittyvien vaivojen kuten vuodon, hajun, kutinan, ärsytyksen, ihon herkkyyden, punoituksen ja arkuuden ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Multi-Gyn ActiGel vähentää epämiellyttävää hajua ja vuotoa, lievittää välittömästi kutinaa ja ärsytystä sekä normalisoi emättimen bakteeritasapainon ja parantaa limakalvojen kuntoa. ActiGeliä voi käyttää myös ennaltaehkäisemään hiivatulehdusta. Vaikuttavana aineena on lääkekasveista johdettu patentoitu 2QR -kompleksi, jolla on ainutlaatuinen kyky estää haitallisten bakteerien kiinnittymistä, ja samalla se neutraloi nämä bakteerit tehokkaasti.

ActiGelin käyttö bakteerivaginoosin ja siihen liittyvän epämiellyttävän vuodon ja hajun hoitoon: annostele geeliä emättimeen runsaasti vähintään kaksi kertaa päivässä vähintään viiden päivän ajan.

ActiGelin käyttö epämiellyttävän vuodon ja hajun sekä hiivatulehduksen ennaltaehkäisyyn: annostele geeliä emättimen kerran päivässä joka kolmas päivä.

Emätinvaivoihin, kuten kutinaan, ärsytykseen, ihon herkkyyteen, punoitukseen ja arkuuteen ActiGeliä käytetään runsaasti vähintään kerran päivässä kunnes vaivat helpottavat.

Multi-Gyn ActiGel saattaa happamuutensa vuoksi (pH 4,1) vähentää siemennesteen aktiivisuutta. Tämän vuoksi ActiGeliä ei tule käyttää yhdyntää seuraavien tuntien aikana, mikäli toivotaan raskautta. ActiGeliä voi käyttää raskauden aikana.


Markkinoija: Oriola Oy

www.multi-gyn.fi

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.