• Nolact laktaasientsyymi 10 kaps.

Nolact laktaasientsyymi 10 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 3,50 350

(0,35 € / kaps.)

Määrä: kpl
Nolact laktaasientsyymi pilkkoo maitosokerin imeytymiskykyiseksi

Laktaasientsyymi nautitaan laktoosipitoisen aterian yhteydessä. Nolact parantaa laktoosin pilkkoutumista henkilöllä, jolla on laktoosin pilkkomiseen liittyviä vaikeuksia. 

Gluteeniton, laktoositon, sokeriton sekä liivatteeton
Yksi Nolact laktaasientsyymi kapseli sisältää 5000 FCC-yksikköä laktaasientsyymiä.

Annostus: Annostus: Aikuisille ja lapsille 1 kapseli laktoosipitoisen aterian yhteydessä, tarvittaessa 2 kapselia. Laktoosin sietokyky vaihtelee, pyydä neuvoja yksilölliseen annostukseen. Suositeltava enimmäisannos 8 kapselia vuorokaudessa.

Vuorokausiannos (1–8 kapselia) sisältää 5000–40000 FCC-yksikköä laktaasia.

Nolact koostumus:

Inuliini, liivate (kapselin kuori/lähde: lehmä), laktaasientsyymi, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).

Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.


Vinkki Nolactin käyttöön: Nolact-kapseli on helppo avata ja sen sisällön voi myös sekoittaa ruokaan. - Anna kuuman ruoka-annoksen hieman jäähtyä ennen kuin sirottelet Nolactin esimerkiksi kermakastikkeelle tai maitoiseen lohikeittoon. - Anna jäätelön hieman sulaa pinnalta ennen kuin ripottelet Nolactin. Näin laktaasientsyymi vaikuttaa paremmin.

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.


Markkinoija: Orion Pharma
 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.