ORIONIN KERÄILYKAMPANJA 2.4. – 30.6.2024

ORIONIN KERÄILYKAMPANJA 2.4. – 30.6.2024

Ostamalla kuusi keräilytuotetta, saat valita itsellesi upean keräilypalkinnon alla olevista vaihtoehdosta: 

1. Marimekon Tiiliskivi-tyynynpäällinen (50 x 50 cm)

Armi Ratian suunnittelema Tiiliskivi-kuvio vangitsee katseet, ja kangaspäällysteisen vetoketjun ansiosta tyynynpäällinen on helppo pestä. 

2. Marimekon Unikko-tyynynpäällinen (50 x 50 cm)

Maija Isolan suunnittelema Unikko-kuosi koristaa puuvillasta valmistettua tyynynpäällistä, jossa vetoketju yhdellä sivulla. 

3. Marimekon Oiva/Siirtolapuutarha-kulho (5 dl)

Räsymatto-kuosinen kulho on valmistettu konepesun, uunin, mikroaaltouunin ja pakastuksen kestävästä valkoisesta keramiikasta. 

4. Marimekon Kaika Pieni Tiiliskivi -pussukka (21 x 14 cm) ja Favora Hoitava käsivoide (75 ml)

Kaika-meikkipussukka on valmistettu Pieni Tiiliskivi -kuosisesta polyesterista. Pussukassa on vetoketjusuljenta ja vuori sisäpuolella. Favora Hoitava käsivoide pehmentää, suojaa ja kosteuttaa kuivia käsiä ja kynsiä.

5. Marimekon Räsymatto-kukkaro (12 x 13 cm) ja Siirtolapuutarha Smartbag (35 x 40 cm)

Puuvillasta valmistettu Pieni kukkaro on monikäyttöinen klassikko. Metallinen kehys, joka on helppo napsauttaa auki ja kiinni. Smartbag on valmistettu Siirtolapuutarha-kuosisesta polyesterista.

Tuotelahjojen arvo à 30-40 €


Kun tilaat verkkokaupasta kuusi Orionin keräilykampanjaan kuuluvaa tuotetta, saat paketin mukana mobiilikoodeja, joilla voit lunastaa palkinnon orionkeraily.fi sivustolla. Voit vaihtoehtoisesti ilmoittaa meille haluamasi tuotelahjan lisäämällä kyseisen tuotelahjan ostoskoriin, jolloin lisäämme lahjan tilauksesi mukaan. Tuotelahjat löydät lisäämällä tekstin "Orionin keräilykampanjan palkinnot" tuotehaku -kenttään ja klikkaamalla kohtaa Hae nyt.


Mikäli tilauksesi sisältää alle kuusi kampanjatuotetta, saat ostostesi mukana sen määrän mobilikeräyskoodeja, kuinka monta Orionin keräilytuotetta tilauksellasi on. Keräilykampanja on voimassa verkkoapteekeissa 28.3.- 30.6.2024

*Kampanja ei koske Orionin lääkkeitä, SV-korvattavia perusvoiteita eikä eläintuotteita. Mikäli kysymyksiä herää, ottakaa yhteyttä kerailykampanja@orion.fi
Järjestys: