• Osterivinokas 120 purutabl.

Osterivinokas 120 purutabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 19,10

(0,16 € / tabl.)

Määrä: kpl

Osterivinokas, Pleurotus ostreatus, on enemmän kuin herkullinen ateriasieni. Aasian maissa sitä on käytetty perinteisesti torjumaan syyliä ja lapsia kiusaavia molluskoita. Kukapa pienten lasten vanhemmista ei niihin olisi tutustunut, kiikuttanut lasta lääkäriin ja saanut vastauksen, ettei niille juurikaan voi mitään tehdä, kun torjuvaa lääkitystä ole. Toisinaan neuvoksi voi saada, että syyliä voisi paranemisen nopeuttamiseksi puhkoa steriloidulla neulankärjellä.

Osterivinokastablettien käytöllä pyritään toteuttamaan aasialaisten hoitoperinnettä. Osterivinokastabletit ovat erinomainen lapsille sopiva ravintolisä. Ne on valmistettu erikoisviljellystä, korkealaatuisesta osterivinokasjauheesta, joka sisältää erilaisia polysakkarideja ja glykoproteiineja.

Tabletit on maustettu luontaisella mansikka-aromilla ja makeutettu hedelmien omalla sokerilla, fruktoosilla. Siksi ne ovat hyvänmakuisia ja isompi lapsi voi ottaa ne kokonaisena ja pureskella rikki ennen nielemistä. Pienten lasten kohdalla tabletit voidaan murskata ja jauhaa hienoksi sekä sekoitta lapsen mieliruokaan tai jogurttiin.

Osterivinokas tabletit eivät sisällä säilöntä- tai väriaineita, hiivaa, soijaa, gluteiinia eikä maidon ainesosia.

Annostus tarvittaessa 2 - 4 tablettia päivässä. Käyttöä tulee jatkaa 1-2 viikkoa vielä sen jälkeen kun iho on normaali.

Pakkauskoko: 120 mansikanmakuista purutablettia

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.