ALE 15 %
  • Otrivin Natural Aloe Vera nenäsumute 50 ml

Otrivin Natural Aloe Vera nenäsumute 50 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 6,38 7,50 €

(127,60 € / l)

Määrä: kpl
Oltrivin Natural Aloe Vera on nenäsumute joka puhdistaa, kosteuttaa ja rauhoittaa sekä on 100% luonnollinen. Nenäsumute sisältää aloe veraa, jolla tiedetään olevan puhdistavia ja rauhoittavia ominaisuuksia. Suihke puhdistaa tukkeutuneen tai vuotavan nenän hellävaraisesti ja huolellisesti. Suihketta voidaan myös käyttää nenäkäytävän kosteuttamiseen. 
  • Puhdistaa hellästi tukkoista nenää esimerkiksi vilustumisen ja allergiaoireiden yhteydessä
  • Rauhoittaa ärsyyntyneen nenän käytäviä
  • Kosteuttaa nenän kuivia tai ärtyneitä limakalvoja
  • Ohentaa ja irttoitaa nenän eritteitä sekä helpottaa niiden poistumista
  • Sopii nenän päivittäiseen puhdistukseen

 
Käyttö:
Tavallinen annos on 1-2 kertaa päivässä kumpaankin sieraimeen. Tarvittaessa valmistetta voidaan kuitenkin käyttää niin monta kertaa päivässä kuin on tarpeellista. 

Käyttöohje:
Niistä nenä. Nojaudu hieman eteenpäin ja vie pullon kärki sieraimeen. Suihkuta kerran ja hengitä samalla varovasti sisään nenän kautta. Toista sama toiseen sieraimeen. Aseta sumuttimen kärki ylempään sieraimeen ja suihkuta lyhyesti (2-3 sekuntia). Kallista päätä sitten toiselle puolle ja toista sama toiseen sieraimeen. Anna valmisteen vaikuttaa muutama sekunnin ajan. Älä niistä nenään tänä aikana, vaan pyyhi se tarvittaessa. Niistä nenä tarvittaessa. Puhdista suutin jokaisen käytön jälkeen lämpimällä juoksevalla vedellä, kuivaa se huolellisesti puhtaalla paperilla ja aseta suojakorkki takaisin paikalleen. 

*Lapsille, jotka eivät osaa käyttää tuotetta yksin: Laita lapsi seliinmakuulle, lapsen pää kallistettuna toiselle puolelle, joloin neste pääsee valumaan nenästä helpommin. 

Koostumus:
Aloe vera -jauhe, merisuolavesi ja puhdistettu vesi. Säilytysaineeton.
Painesäiliöön on lisätty typpeä reagoimattomana ponneaineena.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.