• Oxyal Triple Action Spray 10 ml

Oxyal Triple Action Spray 10 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 21,78 2178

(2178,00 € / l)

Määrä: kpl
Oxyal Triple Action - Vahvistaa kyynelkalvon kerroksia

Oxyal Triple Action Spray on voiteleva silmäsuihke, joka hoitaa silmien kuivuuden aiheuttamia oireita. Silmäsuihke vahvistaa kaikkia kolmea kyynelkalvon kerrosta ja pehmentää silmän pintaa. Koostumus on suunniteltu niin, että se jää silmän pinnalle ja helpottaa oireita pitkäkestoisesti.

 

Silmien vuotaminen voi johtua kuivuudesta. Syynä voi olla lipidien puute kyynelkalvon pinnalla. Tutkimusten mukaan 86 %:lla kuivista silmistä kärsivistä ihmisistä on liian vähän lipidejä kyynelkalvossa1. Oxyal Triple Action Spray lisää sekä kosteutta että lipidejä, mikä auttaa säilyttämään silmän kosteuden.

Suihkepullon ansiosta käyttö on nopeaa ja helppoa, ja tuotetta voidaan käyttää sekä silmille että silmäluomille. Luomelle annosteltaessa Oxyal Triple Action Spray virkistää silmänympärysihoa. Se lievittää nopeasti hilseilevää ja ärtynyttä ihoa ja helpottaa allergian oireita.


Käyttö:
Ensimmäisellä käyttökerralla pumppaa useita kertoja, kunnes sumute on tasaista. Suihkuta noin 10cm etäisyydeltä sivusuunnasta silmiin. Annostele 1-2 suihkausta tarvittaessa. Voidaan suihkuttaa sekä silmille että silmäluomille. Ota piilolinssit pois silmistä ennen tuotteen käyttöä ja odota vähintään 15 minuuttia ennen piilolinssien takaisin asettamista. 


Koostumus:
Natriumhyaluronaatti (0,05%), karbomeeri, glyseroli, lipidikomponentti, natriumhydroksidi ja puhdistettu vesi.

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.