SÄÄSTÄ 4,86 €
  • Peseytymispaketti mökille

Peseytymispaketti mökille

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 19,44 1944 24,30 € 2430
Määrä: kpl
PESEYTYMISPAKETTI MÖKILLE

Paketti sisältää Sebamedin miedon pesunesteen ja shampoon sekä Tena Wet kosteuspyyhkeitä.

Sebamed Hydrating Body Wash 300 ml
Sebamed Everyday Shampoo 200 ml
Tena Wet Wipe kostea pyyhe 48 kpl

Sebamed Hydrating Body Wash 300 ml:
Mieto pesuneste koko perheen päivittäisiin pesuihin. Sopii normaalille, herkälle ja kuivalle iholle – myös ärtyneen ja kiristävän ihon hoitoon. Kosteuttavina ja ihoa rauhoittavina ainesosina pantenoli ja E-vitamiini. pH 5,5 auttaa säilyttämään ihon oman luonnollisen suojan. Tuote on hajusteeton, saippuaton, silikoniton ja parabeeniton. Dermatologisesti ja kliinisesti testattu.

Sebamed Everyday Shampoo 200 ml:
Päivittäiseen pesuun sopiva hellävarainen shampoo koko perheelle.

Sebamed Everyday Shampoo sisältää hoitavia aineita ja miedosti peseviä ainesosia ihanteellisessa suhteessa. Se on hellävarainen ja sopii päivittäiseen käyttöön. Päänahan pH on sama kuin ihon, 5,5. Päänahan ihon hyvinvointi edistää hiusten hyvinvointia ja vähentää ongelmia, kuten hilseilyä, kutinaa ja hiusten lähtöä.

Muista, että oikean shampoon valinta paitsi parantaa hiusten hyvinvointia myös hoitaa päänahkaa. Everyday Shampoo on hyvä shampoo koko perheelle.

Tena Wet Wipe kostea pyyhe 48 kpl:
Kosteat pyyhkeet ovat valmiiksi kostutettuja pyyhkeitä aikuisille, jotka puhdistavat, kosteuttavat ja suojaavat herkintäkin ihoa. Tämä suurikokoinen kosteuspyyhe on ihanteellinen päivittäisessä käytössä intiimialueen puhdistamiseen inkontinenssituotteiden vaihton yhteydessä tai koko kehon puhdistamisessa. Kosteuspyyhe on hellävarainen vaihtoehto vedelle ja saippualle ja auttaa pitämään ihon raikkaana, puhtaana ja hajuttomana. 

  • Kolmitehoista ihonhoitoa päivittäiseen henkilökohtaisen hygienian hoitoon
  • Suunniteltu aikuisille
  • Miellyttävää hoitoa
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.