• Pharmacare kinesioteippi 2,5cmx5m

Pharmacare kinesioteippi 2,5cmx5m

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 7,30
Määrä: kpl

Pharmacare kinesioteppiä käytetään lihasten kiputiloissa tukemaan kudoksia ja ohjaamaan nivelen liikettä oikeaan suuntaan.


Pharmacare elastinen kinesioteippi on venyvää ja vastaa paksuudeltaan sekä painoltaan ihoa. Materiaali on 95% puuvillaa, 5% elastaania ja rakenteeltaan ilmavaa, näin ollen iho voi teipin alla hengittää. Teippi on lateksiton ja ihoystävällinen se kestää teippaustavasta sekä ihosta riippuen iholla useita päiviä.

Saatavana kahdella leveydellä 2,4cmx5m sekä 5cmx5m sekä herkullisen raikkaina väreinä; keltainen, turkoosi, musta, pinkki, vaaleanvihreä, ihonvärinen ( beige). Riippuen käyttötavasta ja teippaustekniikasta kinesioteippi soveltuu: - ehkäisemään urheiluvammojen syntyä - lievittämään kipua - lisäämään nivelliikkuvuutta - optimoimaan lihastoimintaa CE merkitty tuote

Käyttöohje

Kinesioteippiä käytetään yleisimmin urheiluvammojen kuntoutukseen ja lihaskipujen sekä lihassärkyjen lievittämiseen. Teippi antaa tukea ja varmistaa oikean liikeradan häiritsemättä verenkiertoa. Kinesioteippiä käytetään usein myös urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, sillä sen avulla voidaan varmistua nivelen liikeradasta ja välttää haitallisia ääriasentoja. Teipin kompressiovaikutus voi auttaa turvotuksen lievittämisessä.

Ainesosat

95% puuvillaa, 5% elastaania

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.