• Physiomer Hyperton Spray 20 ml

Physiomer Hyperton Spray 20 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 7,80

(390,00 € / l)

Määrä: kpl
PHYSIOMER Hyperton Spray – kehitetty erityisesti tukkeutuneen nenän hoitoon, voidaan käyttää päivittäin.
Physiomer Hyperton Spray on hypertoninen nenäsuihke, joka helpottaa tukkeutuneen nenän oireita vilustimisen, allergian tai nenä- tai sivuontelovaivojen (rinosinuiitti) aikana. Se vähentää sivuonteloiden painetta ja sopii erityisesti myös kroonisiin vaivoihin. Voidaan käyttää päivittäin.

Physiomer Hyperton Spray sisältää hypertonista merivettä (2,2%). Merivesi on peräisin Saint-Malon rannikolta. Hypertoninen suolaliuos auttaa palauttamaan nenän limakalvojen normaalin toiminnon ja poistaa ylimääräistä nestettä turvonneista sivuonteloista.

Physiomer Hyperton Spray on korva-, nenä- ja kurkkutautilääkärien suosittelema ja sitä voi käyttää päivittäin tai tarpeen mukaan, sillä se ei vahingoita limakalvoja pitkäaikaisessakaan käytössä. Sitä voi käyttää myös raskaana olevat tai imettävät naiset sekä korkeasta verenpaineesta, sydän- tai kilpirauhastaudista kärsivät.

Vaikutustapa
Hypertoninen nenäsuihke helpottaa tukkeutuneen nenän ja paineisten sivuonteloiden oireita osmoottisen vaikutuksen ansiosta.

Tärkeät aineet
Isotoninen, luonnollinen merivesi, joka sisältää
mineraaleja ja hivenaineita (2,2 % NaCl)

Suositellaan
Physiomer Hyperton Spray on korva-, nenä- ja kurkkutautilääkärien suosittelema. Lievittää vilustumisen, nenä- ja poskiontelovaivojen (flunssaperäisten) ja allergian aiheuttamaa nenän tukkoisuutta. Sopii aikuisille ja yli 2-vuotiaille lapsille.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.