• Physiomer Normal Jet & Spray 135 ml
  • Physiomer Normal Jet & Spray 135 ml
  • Physiomer Normal Jet & Spray 135 ml
  • Physiomer Normal Jet & Spray 135 ml
  • Physiomer Normal Jet & Spray 135 ml

Physiomer Normal Jet & Spray 135 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Ei varastossa

Hinta: 13,20 1320

(97,78 € / l)

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

PHYSIOMER Normal Jet & Spray - 2 suutinta eri tarpeisiin.

Physiomer Normal Jet & Spray on tehokas nenähuuhtelu, joka auttaa erilaisissa nenävaivoissa.
Se puhdistaa tukkeutuneen nenän ja helpottaa hengitystä nenän kautta. Physiomer Normal Jet & Spray on korva-, nenä- ja kurkkutautilääkärien suosittelema ja sitä voi käyttää niin usein kun tarvetta.

Physiomer Normal Jet & Spray sisältää luonnollista, isotonista merivettä. Merivesi kerätään Saint-Malon rannikolta, jossa se on erityisen mineraali- ja hivenainerikasta. Merivesiliuos yhdistettynä ainutlaatuiseen pakkaukseen puhdistaa ja huuhtelee sekä poistaa ylimääräistä limaa tehokkaasti. Se kosteuttaa ja palauttaa nenän limakalvojen normaalin toiminnan ja ehkäisee korvien, nenän ja kurkun jälkitauteja.

Physiomer Normal Jet & Spray pakkauksessa on mukana 2 erilaista suutinta erilaiseen tarpeeseen. Sininen suutin antaa hienojakoisen suihkeen ja valkoinen tarkan suihkeen. Valkoista suutinta käytetään vilustumisen tai muun infektion aiheuttamaan valuvaan nenään. Sinistä suutinta käytetään hygieeniseen tarpeeseen ja ennaltaehkäisyyn.

Käyttö
Sininen suutin: päivittäinen, ennaltaehkäisevä käyttö, 1-2 kertaa päivässä
Valkoinen suutin: vilustumisen tai infektion aiheuttamaan valuvaan nenään 4-6 kertaa päivässä.

Tärkeät aineet
Hygieeninen, aktiivisesti ehkäisevä nenäsuihke, joka puhdistaa ja kosteluttaa nenähengitystiet. Ehkäisee sekundaari-infektioita ja korvatulehduksia.

Suositellaan
Physiomer Normal Jet & Spray on korva-, nenä- ja kurkkutautilääkärien suosittelema. Se auttaa nenävaivoissa ja päivittäisessä hygieniassa sekä helpottaa nenän kautta hengittämistä. Aikuisille ja yli 2-vuotiaille lapsille.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.