• Physiomer Strong Jet 210 ml
  • Physiomer Strong Jet 210 ml
  • Physiomer Strong Jet 210 ml
  • Physiomer Strong Jet 210 ml
  • Physiomer Strong Jet 210 ml

Physiomer Strong Jet 210 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Ei varastossa

Hinta: 11,20 1120

(53,33 € / l)

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

PHYSIOMER Strong Jet – kehitetty erityisesti kroonisiin oireisiin ja leikkausten jälkeiseen käyttöön.
Physiomer Strong Jet:n voimakas suihke sopii erityisesti kroonisiin nenän ja sivuonteloiden oireisiin sekä leikkausten jälkeiseen käyttöön. Voimakas suihke huuhtelee nenän ja sivuontelot tehokkaasti. Physiomer Strong Jet puhdistaa nenähengitystiet ja helpottaa hengitystä. Se kosteuttaa ja palauttaa nenän limakalvojen normaalin tasapainon ja ehkäisee sekundaarisia infektioita korvissa, nenässä ja kurkussa.

Physiomer Strong Jet on korva-, nenä- ja kurkkutautilääkärien suosittelema ja sitä voi käyttää silloin kun hengitys on tukalaa kroonisten tai tulehduksellisten nenä- ja sivuontelovaivojen takia (rinosinuiitti).

Physiomer Strong Jet sisältää luonnollista, isotonista merivettä. Merivesi kerätään Saint-Malon rannikolta, jossa se on erityisen mineraali- ja hivenainerikasta.

Vaikutustapa
Hygieeninen, aktiivisesti ehkäisevä nenäsuihke, joka puhdistaa ja kosteluttaa nenähengitystiet. Ehkäisee sekundaari-infektioita ja korvatulehduksia.

Tärkeät aineet
Isotoninen, luonnollinen merivesi, joka sisältää mineraaleja ja hivenaineita.

Suositellaan
Physiomer Strong Jet on korva-, nenä- ja kurkkutautilääkärien suosittelema. Se huuhtelee nenän ruvet, liman ja paksun eritteen. Voidaan käyttää hoitamaan nenän kroonisia oireita. Aikuisille ja yli 10-vuotiaille lapsille.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.