•  Posivil FluZink Veriappelsiini 40 tabl.

Posivil FluZink Veriappelsiini 40 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 11,90 1190

(0,30 € / tabl.)

Määrä: kpl
Posivil FluZink imeskelytabletit auttavat flunssan ensioireisiin. Sinkki muodostaa suojaavan kalvon suun ja nielun alueelle, kun se imeskellään noin joka toinen tunti. Suuta ei kannata heti imeskelyn jälkeen huuhtoa vedellä, jotta sinkki ehtii suojata suun ja nielun pintaa. Pakkaus sisältää noin viiden päivän annoksen eli 40 imeskelytablettia. Posivil FluZink sopii aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille
Käyttöaiheet: flunssan ensioireisiin; lieventää oireita sekä lyhentää oireiden kestoa.

Annostus: Aikusille ja yli 12-vuotiaille lapsille: Yksi imeskelytabletti joka toinen tunti. Suuta ei kannata heti imeskelyn jälkeen huuhtoa vedellä, jotta sinkki ehtii suojata suun ja nielun pintaa.

Riittävä vuorokausiannos on 8-10 imeskelytablettia eli 80-100 mg sinkkiä vuorokaudessa.Jos oireet eivät lievity 7 päivän aikana, ota yhteys lääkäriin.

Varmista valmisteen sopivuus itsellesi. Tuotetta ei suositella raskauden ja imetyksen aikana.

1 tabletti sisältää 10mg sinkkiä.

Ainesosat:
Sinkkiasetaatti (10mg sinkkiä), sorbitoli, ksylitoli, sukraloosi, piidioksidi, magnesiumstearaatti, veriappelsiiniaromi.

Gluteeniton, hiivaton, laktoositon, liivatteeton, liivatteeton, maidoton, vegaaninen, väriaineeton.

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Markkinoija:
Orion Pharma
Tuotesivu
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.