• Prelox 140 tabl.

Prelox 140 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 67,30 6730 85,68 € 8568

(0,48 € / tabl.)

Määrä: kpl
Mieskuntoa ja elinvoimaa.

Auttaa luonnonmukaisella tavalla viriilimpään ja tyydytystä tuottavaan seksielämään.
Prelox on ainutlaatuinen patentoitu yhdistelmä, jossa on kaksi merkittävää ainetta, pycnogenoli ja L-arginiini. Pycnogenoli valmistetaan ranskalaisen rannikkomännyn (Pinus maritima) kuoresta. Tämä männynkuoriuute on luonnon voimakkaimpia antioksidantteja. Se auttaa mm. vähentämään soluille haitallisia vapaita radikaaleja.

L-arginiini on aminohappo, jota esiintyy monissa ravintoaineissa. Se auttaa muun muassa lisäämään lihasmassaa ja kestävyyttä. pycnogenoli ja L-arginiini ovat aineita, jotka toimivat tehokkaasti yhdessä: ne ravitsevat typpioksidin tuotantoa lisäten näin typpioksidin määrää. Typpioksidi ylläpitää ratkaisevalla tavalla miehen seksuaalista vireyttä, koska se on eduksi verenkierrolle ja auttaa näin saavuttamaan voimakkaamman ja kestävämmän erektion.

Annostus: 2 tablettia 2 kertaa päivässä kahden ensimmäisen viikon ajan. Tämän jälkeen 1 tabletti 2 kertaa päivässä yleensä riittää. Prelox sopii jatkuvaan käyttöön.

Vuorokausiannos 2 - 4 tablettia sisältää: L-arginin aspartaattia 1400 - 2800 mg tauriinia 100 - 200 mg pycnogenolia (kuivattua rannikkomännynuutetta) 40 - 80 mg

Ainesosat:
L-arginiini L-aspartaatti, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, piidioksidi), tauriini, paakkuuntumisen estoaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), rannikkomännyn kuoriuute (Pycnogenol®), paakkuuntumisen estoaineet (siloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyyliselluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, talkki, kalsiumkarbonaatti), väkevöity spiruliina.

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja  monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Markkinoija:
Pharma Nord
Tuotesivu
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.