Redasin 120 tabl.

Redasin 120 tabl.

Sydämen ja verisuonten hyvinvointiin ja energian tuotantoon.

Punariisi-ubikinoni-B-vitamiinivalmiste
Redasin sisältää punariisiä sekä sydämelle tärkeitä ubikinonia (koentsyymi Q10) ja foolihappoa sekä B6 - ja B12-vitamiinia.
Punariisi valmistetaan fermentoimalla valkoista riisiä Monascus purpureus –rihmasienellä.
Tässä fermentointiprosessissa syntyy voimakkaan punaista väriainetta ja värjäytyneet riisinjyvät kuivataan ja jauhetaan. Punariisi sisältää luonnostaan tehoaineita, jotka edistävät ravitsemuksellisesti sydämen ja verisuonten terveyttä.

Ubikinoni (koentsyymi Q10) on vahva, rasvaliukoinen, vitamiinin kaltainen aine, jota on elimistömme jokaisessa solussa. Ubikinonia muodostuu maksassa, mutta sen muodostuminen vähenee mm. iän. Ubikinoni
on tärkeä solujen energian tuotannossa. Etenkin sydän hyötyy ubikinonista, sillä sydänlihas kuluttaa paljon energiaa.

Redasin sisältää myös kolmen B-vitamiinin yhdistelmän, joka auttaa alentamaan elimistön haitallisen korkeaa homokysteiinitasoa sydämen hyväksi.
Annostus: 2 tablettia päivässä, mielellään illalla. Punariisivalmistetta ei suositella raskaana oleville, imettäville, maksasairauksista kärsiville eikä elinsiirtopotilaille. Varmistakaa hoitavalta lääkäriltänne punariisivalmisteen yhteensopivuus käyttämienne reseptilääkkeiden kanssa. Greippimehua ei saa juoda punariisiä käytettäessä. Vuorokausiannos (2 tabl.) sisältää: punariisiä 998 mg ubikinonia 20 mg B12-vitamiinia 3 µg (120 %*) B6-vitamiinia 2,2 mg (157 %*) foolihappoa 300 µg (150 %*) * vuorokautisen saannin vertailuarvosta Ainesosat: punariisi (Monascus purpureus –rihmasienellä fermentoitu riisi), paakkuuntumisenestoaineet E 460 ja E 551, ubikinoni, pintakäsittelyaine E 470b, syanokobalamiini, pyridoksiinihydrokloridi, pteroyylimonoglutamiinihappo Markkinoija: Hankintatukku Oy http://www.hankintatukku.com
27,50 €

Tuotekoodi: 101943

Koko: 120 tabl.

Apteekkariliitto