• RefectoCil Lash&Brow Booster 2in1 6ml

RefectoCil Lash&Brow Booster 2in1 6ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 94,90

(15816,67 € / l)

Määrä: kpl

UUDISTUNUT BeautyLash Eyelash Growth Booster -Nyt Refectocil Lash & Brow Booster 2-in-1-tuote ripsille ja kulmille!

Samassa tuotteessa nyt myös kulmaseerumi!

Jopa 56% pidemmät ripset sekä tuuheammat, vahvemmat kulmakarvat! Refectocil Lash & Brow Booster 2 in 1 sisältää tehokkaan yhdistelmän aktiivisia aineita, jotka pidentävät karvojen kasvuvaihetta ja sitä kautta auttavat karvoja kasvamaan pidemmiksi jo 6 viikossa sännöllisen käytön jälkeen. Innovatiivinen applikaattori mahdollistaa levityksen tarkasti ripsirajaan sekä leveämmälle alueelle kulmakarvoille.

Salaisuus piilee pinnan alla
Meri on kaiken elämän ja kasvun alkulähde. Jo vuosikausien ajan merenalaista elämää on tutkittu ja hyödynnetty kosmetiikka- ja lääketieteessä. Lash&Brow booster on kehitetty tämän tiedon pohjalta. Sen ripsen kasvua aktivoiva aine on Black Sea Rod Oil, jota esiintyy Karibianmeren Plexaura Homomalla- korallissa.

Kuinka se toimii?
Lash&Brow boosterin vaikuttava aine Black Sea Rod Oil pidentää ja tehostaa merkittävästi ripsen kasvuvaihetta. Ripsen juuret vahvistuvat aktivoituneen solutason ansiosta. Näin ollen ripsistä tulee vahvemmat ja ennenaikainen ripsien irtoaminen estyy. Muut vaikuttavat aineet ovat D-panthenol, biotin ja hyaluronihappo. D-panthenol ravitsee ja antaa kiiltoa. Hyaluronihappo kosteuttaa ripsen juuria ja estää ripsiä kuivumasta. Biotin toimii ”kauneusvitamiinina”. Tuote toimii myös kulmakarvoihin, ja uudistuneen applikaattorin avulla tuotteen levitys on helppoa.

· Dermatologisesti testattu
· Oftalmologisesti testattu
· Ei sisällä synteettisiä hormoneja
· Ei sisällä prostamideja eikä hajusteita

Käyttö: Käytä päivittäin meikinpuhdistuksen jälkeen. Levitä pieni määrä kapealla kärjellä ripsirajaan eyelinerin tapaan ja leveämmällä päällä kulmakarvoille. Levitä tuote puhtaille ja kuiville kulmakarvoille.

Tunnustettu saksalainen instituutti on vahvistanut vaikutuksen ja siedettävyyden kliinisellä testillä.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.