• SiderAL Drops Sukrosomiaalinen Rauta 30 ml

SiderAL Drops Sukrosomiaalinen Rauta 30 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 17,90 1790

(596666,67 € / kg)

Määrä: kpl
SiderAL® DROPS on hyvältä maistuva, neste-muotoinen rautavalmiste, joka sisältää sukrosomaalista rautaa (Sucrosomial® Iron).
Tuotekuvaus

Hellävarainen rautavalmiste nestemäisessä muodossa vatsaystävällisellä koostumuksella. SiderAL DROPS sisältää sukrosomiaalista rautaa 30 ml:n hyvänmakuista rautaliuosta, joka tarjoaa hellävaraista ja tehokasta raudan imeytymistä. Sukrosomaalisen raudan imeytyminen ei ole riippuvainen ruoka-aineista tai lääkkeistä, joten sitä voi nauttia oman aikataulun mukaisesti eikä ruokailua tarvitse rajoittaa. Tuote soveltuu kaikille, joiden ruokavalion raudansaanti on vähäistä tai joilla on lisääntynyt raudantarve. Rautavalmiste ei värjää hampaita ja sitä voi nauttia sellaisenaan tai liuottaa pieneen määrään vettä tai muuta huoneenlämpöistä nestettä. Tämä tuote on ravintolisä.

Käyttö:

Ravista tuotetta hyvin ennen käyttöä. Suositeltu päiväannos on 1-2 tippaa per kilogramma pienille lapsille (<15 kg), 20-40 tippaa lapsille (15-30 kg) ja 40 tippaa lapsille (>30 kg) ja aikuisille, tai lääkärin ohjeen mukaisesti. Tippa(t) voidaan annostella suoraan suuhun tai liuottaa pieneen määrään vettä tai muuta huoneenlämpöistä nestettä milloin tahansa päivän aikana. Annostusta ei tule ylittää ohjeiden mukaan. On tärkeää muistaa, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytä tuote lasten ulottumattomissa huoneenlämmössä (alle 25°C), vältäkää lämmönlähteitä, suoraa auringonvaloa ja kosteutta. Tuotteen viimeinen käyttöpäivä koskee oikein säilytettyä ja vahingoittumatonta tuotetta.

Ainesosat: Rauta 7 mg (10 tippaa) (50 %*), 14 mg (20 tippaa) (100 %*), 28 mg (40 tippaa) (200 %*). *% päivittäisen saannin vertailuarvosta. 1 tippa sisältää 0,7 mg sukrosomiaalista rautaa. 10 tippaa vastaa 1 ml liuosta. Ainesosat: Puhdistettu vesi, maissin maltodekstriini, sakkaroosi, SiderAL®r.m. -Sucrosomial®Iron (rautapyrofosfaatti, esigelatinoitu riisitärkkelys, rasvahappojen sakkaroosiesterit, auringonkukkalesitiini glukoosisiirappikantaja- aineella, trikalsiumfosfaatti, riisijauho), sakeuttamisaine: ksantaanikumi, säilöntäaineet: kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti, kermakaramelliaromi. Natriumbentsoaatin sisältämä natriumin määrä on 0.157 mg per 7 mg:n päiväannos (10 tippaa).

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.


Markkinoija: Sabora Pharma Oy
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.