• Souvenaid kahvi + BETHOVER B12-VITAMIINI

Souvenaid kahvi + BETHOVER B12-VITAMIINI

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta:
Määrä: kpl

SOUVENAID KAHVI + BETHOVER B12-VITAMIINI

MUISTIN TUEKSI

Souvenaid on kliininen ravintovalmiste muistisairauden tai varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoito. Kahvinmakuisella ravintovalmisteella on kliinisissä tutkimuksissa todettu hyötyä varhaisessa Alzheimerin taudin hoidossa. 

B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa sekä normaaleja psykologisia toimintoja. Vadelmanmakuinen purutabletti päivittäisen B12-vitamiinin saannin turvaamiseen ja muistin tueks

Souvenaid sisältää Fortasyn Connect™  ravintoaineseoksen. Se on ainutlaatuinen ravintoaineyhdistelmä, joka on suunniteltu täyttämään varhaista Alzheimerin tautia sairastavien ravitsemukselliset erityistarpeet.

Mukana on uridiinimonofosfaattia, koliinia, kalaöljyjä, fosfolipidejä ja monia vitamiineja ja kivennäisaineita. Näiden ravintoaineiden yhdistelmän on todettu tukevan tärkeällä tavalla varhaista Alzheimerin tautia sairastavien potilaiden hermosolujen välisiä yhteyksiä eli synapseja.

SOUVENAID RAVINTOVALMISTEEN KÄYTTÖ:

Juo yksi ravintovalmiste päivässä. Souvenaid -valmiste suositellaan nautittavan kylmänä. Ei suositella lämmitettävän, pakastettavan tai sekoitettavan muihin juomiin. Souvenaid -valmistetta suositellaan pitkäkestoiseen käyttöön. 

SOUVENAID KOOSTUMUS:

 Vesi, maltodekstriini, sokeri, kalaöljy, lehmänmaitoproteiini, uridiini 5 -monofosfaatti, dinatriumsuola, koliinikloridi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), stabilointiaineet (mikrokiteinen selluloosa, natriumkarboksimetyyliselluloosa), aromi, kaliumsitraatti, soijalesitiini, kalsiumhydroksidi, natrium-L -askorbaatti, väri (E150c), DL-a-tokoferyyliasetaatti, magnesiumhydroksidi, kaliumhydroksidi, natriumkloridi, natriumseleniitti, ferrolaktaatti, natriumsitraatti, pteroyylimonoglutamiinihappo, syanokobalamiini, sinkkisulfaatti, retinyyliasetaatti, nikotiiniamidi, pyridoksiinihydrokloridi, kupariglukonaatti, mangaanisulfaatti, kromikloridi, kalsium D-pantotenaatti, D-biotiini, kolekalsiferoli, tiamiinihydrokloridi, natriummolybdaatti, riboflaviini, fytomenadioni, kaliumjodidi.

Souvenaid sisältää maitoproteiinia. Souvenaid on erittäin vähälaktoosinen, sillä sen laktoosipitoisuus on alle 0,025 g/100 ml. Älä ota Souvenaidia, jos olet allerginen kalalle, soijalle tai maitoproteiinille.

Souvenaid on gluteeniton ja sisältää vain luontaisia elintarvikkeiden väriaineita. Souvenaid sisältää kalaöljyä ja maitoproteiinia eikä siis sovi kasvissyöjille, jotka eivät syö kalaa eivätkä maitotuotteita.

Lisätietoa>>
 

B12-VITAMIININ KÄYTTÖ:

Yksi tabletti päivässä. Voit joko pureskella, niellä tai imeskellä tabletin.
 

B12-VITAMIININ KOOSTUMUS:

Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli), luontainen vadelma-aromi, happo (sitruunahappo), paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), B12-vitamiini (syanokobalamiini). Ei sisällä liivatetta tai eläinperäisiä aineosia.

 

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.