• Vichy Mineral 89 vahvistava tiiviste 50ml
  • Vichy Mineral 89 vahvistava tiiviste 50ml

Vichy Mineral 89 vahvistava tiiviste 50ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 22,00 2200 28,67 € 2867

(440,00 € / l)

Määrä: kpl
MINÉRAL 89 on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu nestemäinen tiiviste, joka levitetään puhdistetulle iholle ensimmäisenä ihonhoitorutiinin vaiheena. Koostumus on kehitetty harvoja ja tarkalleen valittuja ainesosia kuten Vichy Thermal Spa -lähdevettä ja hyaluronihappoa käyttäen. Se tekee ihosta vahvemman ulkoisia haittatekijöitä vastaan. Iho on kosteutettu, raikas ja se näyttää hehkuvan hyvinvoivalta.  Koostumus valmistelee ihoa ihonhoitorutiinin seuraaviin vaiheisiin.
MINÉRAL 89 sopii kaikenikäisille, kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Erityisen hyvin se sopii kosteutta kaipaavalle iholle, jolla on kuivuudesta johtuvia juonteita ja sameutta.

Kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.
Hypoallergeeninen.
Hajusteeton.

MINÉRAL 89 sopii täydentämään ihonhoitorutiineja: lyhyt ihonhoitorutiini (puhdistus + päivä-/yövoide) ja pidempi, monivaiheinen ihonhoitorutiini (puhdistus + seerumi + päivä-/yövoide).

Levitä 1–2 pisaraa aamuin illoin puhdistetuille kasvoille ihonhoitorutiinin ensimmäisenä vaiheena. Levitä pehmeästi hieroen, kunnes koostumus on imeytynyt ihoon.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.