• Viruseptin nenäsuihke 20 ml

Viruseptin nenäsuihke 20 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 17,50

(875,00 € / l)

Määrä: kpl
Viruseptin suu- ja nenäsuihke ovat ilman reseptiä myytäviä valmisteita, jotka voivat ehkäistä ja lievittää flunssan ja influenssan tyyppisiä oireita. Suihkeen vaikuttava aine on merilevästä saatava iota-karrageeni, jonka on todettu tehoavan viruksiin. Iota-karrageeni vaikuttaa kosteuttamalla ylähengitysteiden limakalvoja ja muodostamalla fyysisen esteen viruksille. Samalla se kapseloi virukset niin, että niiden on vaikeampi kiinnittyä limakalvoon ja lisääntyä.

Viruseptin sopii aikuisille ja yli 1-vuotiaille lapsille sekä raskaana oleville ja imettäville henkilöille. Tuotteet sopivat siis koko perheelle, mutta hygieniasyistä ja tartunnan ehkäisemiseksi joka perheenjäsenellä pitää olla oma suihke.

Annostus

Aloita Viruseptin-suihkeen käyttö heti kun tunnet ensimmäiset flunssan oireet, joita ovat yskä, kurkkukipu, aivastelu ja nenän tukkoisuus. Suihke suojaa sitä paremmin mitä pikemmin hoito aloitetaan. Suihkuta yksi annos kumpaankin sieraimeen vähintään kolme kertaa päivässä, kunnes oireet ovat hävinneet. Voit käyttää Viruseptin-nenäsuihketta niin kauan kuin on tarpeen, mutta jos sinulle nousee kuume tai oireet eivät lievity viikon kuluessa, ota yhteys lääkäriin. Myös Viruseptin-suusuihketta voi käyttää useampia kertoja päivässä, suihkuta nieluun kolme suihkausta kerralla vähintään kolme kertaa päivässä. Parhaimman tehon saat käyttämällä sekä nenä- että suusuihketta yhdessä. Viruseptinilla ei tiedetä olevan haittavaikutuksia ja niitä voi käyttää pitkään ilman yliannostuksen tai väärinkäytön vaaraa.

Markkinoija: Karo Pharma Sverige Ab

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.