• Vitaali Laktoferriini + C 60 kaps

Vitaali Laktoferriini + C 60 kaps

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 29,90 2990

(0,50 € / kaps.)

Määrä: kpl
Vitaali Laktoferriini + C on ravintolisä, joka edistää raudan imeytymistä elimistöön. Valmiste sisältää Laktoferriinia, joka sitoo itseensä elimistön vapaata rautaa sekä C-vitamiinia, joka edistää raudan imeytymistä ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
 

 

 

Laktoferriini on glykoproteiini eli siinä on proteiinin lisäksi sokeriosa. Se kuuluu transferriinien ryhmään ja se sitoo itseensä elimistön vapaata rautaa. Laktoferriini ei ole herkkä ruoansulatuskanavan entsyymeille tai happamuudelle. Laktoferriini on maidon luonnollinen ainesosa ja se eristetään maidosta erityisen erotusteknologian avulla.

Laktoferriini sitoo rautaa itseensä jo suolistossa. Sillä on oma reseptori suolistossa, jota kautta se imeytyy. Imeytyessään se vie raudan mukanaan. Laktoferriini säätelee solunsisäistä rautatasapainoa ehkäisten ylimääräisen raudan kertymistä soluihin. Laktoferriinin sitoessa rautaa, vapaata rautaa verenkierrosta löytyy vähemmän, mikä on toivottavaa koska vapaa rauta on elimistölle vahingollinen happiradikaali.

C-vitamiini edistää raudan imeytymistä ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. C-vitamiini toimii elimistössä antioksidanttina ja suojaa soluja hapettumiselta.  Se pääsee myös keskushermostoon ja suojaa hermosoluja hapetusstressin aiheuttamilta vaurioilta. C-vitamiini voi palauttaa myös E-vitamiinille sen antioksidatiivisen tehon, jolloin se voi jälleen neutraloida happiradikaaleja. C-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa, normaaleja psykologisia toimintoja ja energia-aineenvaihduntaa.Annostus:
1 kapseli päivässä nesteen kera.


Ainesosat:
Laktoferriinivalmiste* (EU), Kasvipohjainen kapselin kuori hydroksipropyylimetyyliselluloosa, Askorbiinihappo (ei-EU), Paakkuuntumisenestoaine mikrokiteinen selluloosa

*Prosessoitu maidosta. Yksi kapseli sisältää maitoproteiinia 186 mg ja laktoosia 0,02 mg.


Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Markkinoija:
Hankintatukku
Tuotesivut
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.