• Yotuel All-in-one snowmint hammastahna 75 ml

Yotuel All-in-one snowmint hammastahna 75 ml

Varastossa

Hinta: 15,20 1520

(202,67 € / l)

Määrä: kpl
Hampaiden valkaisu All-in-One Snowmint -hammastahnalla on turvallista, koska se ei hankaa hammaskiillettä. Hammastahna ei sisällä vaahtoavaa natriumlauryylisulfaattia, minkä ansiosta se puhdistaa hampaat tehokkaasti hammasvälejä myöten ja sopii erinomaisesti henkilöille, jotka saavat herkästi aftoja

All-in-One Snowmint -hammastahnan valkaiseva aine on karbamidiperoksidi. Säännöllisesti käytettynä hammastahna paitsi poistaa esimerkiksi kahvin, teen ja tupakan aiheuttamia tummentumia, myös valkaisee hammasluun sävyä muutamalla asteella. Hammastahna sisältää myös ksylitolia ja kaliumfluoridia, jotka remineralisoivat hammaskiillettä sekä ehkäisevät kariesta.

Raikkaan mintun makuinen ja koostumukseltaan tahnamainen Snowmint-hammastahna on tarkoitettu päivittäiseen ja jatkuvaan käyttöön yli 14-vuotiaille. Parhaan valkaisutuloksen saat harjaamalla hampaita kolmesti päivässä kolmen minuutin ajan.

 
Arvostele tämä tuote

08.10.2019 - Mr Kalborreck

Tehokas tuote mikäli sitä säännöllisesti käyttää. Tämä on senverran kallis, että kannattaa ensiksi "halvemmalla " tehdä varsinaisen hampaiden peruspesun ja sitten lopuksi pienellä määrällä Yotuel tahnalla viimmestellä pesun koska tämä edellyttää hyvin säännöllisen käytön . Maku voisi olla miellytävämpi, varsinkin kun suositellaan sitä, että suuta ei huuhdella .