• Yotuel Breath kapselit hengityksen raikastukseen 50 kpl

Yotuel Breath kapselit hengityksen raikastukseen 50 kpl

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 11,10 1110
Määrä: kpl

Ainutlaatuiset Yotuel Breath -kapselit on tarkoitettu vatsasta lähtöisin olevan pahanhajuisen hengityksen raikastamiseen. Ravintolisä.

Vatsaperäisen halitoosin aiheuttajana voi olla jokin nautittu ruoka (kuten valkosipuli, chili tai kala) tai juoma (kuten alkoholi). Myös pelkkä vatsahappojen haju voi olla niin voimakas, että se nousee hengitysilmaan. Tätä esiintyy varsinkin vatsan ollessa tyhjä.

Yotuel Breath -tuotesarjan patentoidut kapselit ovat maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen lievitys vatsaperäiseen halitoosiin. Kapseleiden sisältämät öljyt ja muut vaikuttavat aineet sitovat halitoosin aiheuttajat jo vatsalaukussa ja estävät niiden nousemisen hengitysilmaan ja imeytymisen verenkiertoon. Lisäksi ne raikastavat hengitystä.

Annostelu: Niele 1–2 kapselia veden kanssa saadaksesi raikkaan hengityksen. Älä pureskele. Vaikutus alkaa n. 20 minuutissa. Korkeintaan 8 kapselia vuorokaudessa.

Vain aikuisille. Ei saa käyttää raskauden aikana.

Jos kapseleita käytetään ruoan tai juoman aiheuttaman halitoosin ehkäisemiseen, tulisi ne ottaa ruokailun yhteydessä tai heti sen jälkeen. Älä pureskele.

Jos kapseleita käytetään vatsahappojen tai löysän vatsaportin aiheuttamaan halitoosiin, saadaan paras teho ottamalla annos säännöllisesti 3–4 kertaa vuorokaudessa. Tuote sopii jatkuvaan ja päivittäiseen käyttöön.

Pakkauskoko 50 kapselia. Säilytä alle 25-30°c.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.