ALE 16 %
  • ZeroV 2kpl ihosuoja + 1 kpl pintasuoja
  • ZeroV 2kpl ihosuoja + 1 kpl pintasuoja
  • ZeroV 2kpl ihosuoja + 1 kpl pintasuoja
  • ZeroV 2kpl ihosuoja + 1 kpl pintasuoja
  • ZeroV 2kpl ihosuoja + 1 kpl pintasuoja

ZeroV 2kpl ihosuoja + 1 kpl pintasuoja

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 47,00 56,00 €

(104,44 € / l)

Määrä: kpl
ZeroV - Antaa iholle ja pinnoille pitkäkestoisen suojan viruksia ja bakteereita vastaan.

Suomalaistutkijat ovat kehittäneet aineen, joka antaa iholle pitkäkestoisen suojan viruksia ja bakteereja vastaan. Sitä ei tarvitse suihkuttaa käsille ja pinnoille jatkuvasti, vaan suoja on pidempikestoinen.

Täysin suomalainen luonnontuote myös valmistetaan Suomessa, sen teho perustuu havupuun karboksyylihappojen muodostamaan pintasuojaan. ZeroV-tuotteet ovat läpäisseet seitsemän eri EU:n määrittelemää EN-testiä, enemmän kuin mikään muu vastaava tuote.

Pintasuoja 250 ml/pullo
Ihosuoja 100 ml/pullo

 

Testitulokset osoittavat ZeroV pintasuihkeen täyttävän Medical Device-laitteille asetetut vaatimukset sairaalaympäristössä toimimiseen.

Käsien suojaus:
Ihosuojaa suihkutetaan kumpaankin käteen 3-4 kertaa ja sen jälkeen käsiä hierotaan hellästi yhteen. Tuote muodostaa iholle suojapinnan, joka tuhoaa iholla olevat virukset ja bakteerit. Käsittelyn voi uusia 2-3 kertaa päivässä. Sen vaikutus ei häviä normaalien käsidesien tapaan, muutaman sekunnin kuluttua

Pintojen suojaus:
Tuotetta suihkutetaan esimerkiksi mikrokuituliinalle ja sen jälkeen pyyhitään pinnat. Pintasuojaa voidaan myös suihkuttaa suoraa koville pinnoille. Pinnalle muodostuu ohut suojapinta, joka tuhoaa siihen kosketuksiin joutuvat virukset ja bakteerit. 

Valmistaja/Markkinoija: Geomailer Oy
Lisätietoa valmistajan verkkosivuilta.
 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.