• ACM Novophane.DS hoitava hilseshampoo 125ml

ACM Novophane.DS hoitava hilseshampoo 125ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 17,90 1790

(143,20 € / l)

Määrä: kpl

ACM Novophane.DS on shampoo lievän tai kohtalaisen hilseen hoitoon.

Shampoo poistaa hilseen hienovaraisesti ja auttaa pitämään hilseen loitolla. Sisältää rauhoittavia ja kosteuttavia ainesosia. Puhdistaa päänahan ja tasapainottaa ihon mikrobistoa. Auttaa poistamaan hilseen ja vähentää sen syntymistä. Rauhoittaa päänahan punoitusta, ärsytystä ja kutinaa. Antaa hiuksille joustavuutta ja pehmeyttä.

Mikäli sinulla on voimakasta hilseilyä, suosittelemme käyttämään: voimakkaan hilseilyn shampoota.

ACM Novophane.DS shampoo sopii käytettäväksi sekä kuivaa tai rasvaista hilsettä sisältäviin hiusiin. Piroktoniolamiini hillitsee Malassezia-hiivasienen lisääntymistä päänahassa. Hilse siis lisää hiivasienen määrää päänahassa, mikä lisää päänahan punoitusta, mikä taas lisää hilseen määrää. Salisyylihappo poistaa olemassaolevan hilseen. ACM Novophane.DS shampoo puhdistaa päänahan ja poistaa hilseen aiheuttaman kutinan ja ärsytyksen. Puhdistaa hiukset hellävaraisesti, minkä jälkeen ne näyttävät taas kauniilta ja terveiltä.

Käyttö:
Hiero hellävaraisesti kosteisiin hiuksiin ja päänahkaan, kunnes shampoo vaahtoaa. Jätä vaikuttamaan muutamaksi minuutiksi ja huuhdo huolellisesti pois.

Käytä 2-3 kertaa viikossa, kun hilseilyä ja 1-2 kertaa viikossa hilseen ennaltaehkäisyssä. Jos shampoota menee silmiin, huuhdo silmät puhtaalla vedellä.

Koostumus:
Vesi, natriumlauryylisulfaatti, dipropyleeniglykoli, kookosbetaiini, akrylaatit/C10-30 alkyyliakryyliristipolymeeri, piroktoniolamiini, natriumlaktaatti, dekyyliglukosidi, salisyylihappo, polykvatrenium-7, glykyrretiinihappo, natriumkloridi, natriumhydroksidi, fenoksietanoli, natriumbentsoaatti, sitruunahappo, natriumbentsoaatti, Cl 15985 (keltainen 6), CL 19140 (keltainen 5).

Markkinoija:
Nutrielixir
Tuotesivut
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.