• ACM Novophane.K hilse-psorishampoo 125ml

ACM Novophane.K hilse-psorishampoo 125ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 19,90 1990

(159,20 € / l)

Määrä: kpl

ACM Novophane.K hilse-psorishampoo

ACM Novophane.K shampoo on kliinisesti testattu tehokas hilseshampoo voimakkaaseen päänahan hilseilyyn, punoitukseen, kutinaan ja ärsytykseen. Se auttaa poistamaan voimakkaan hilseilyn ja ehkäisee sen uudelleenilmestymistä. Sisältää myös hiuspohjaa rauhoittavia ja kosteuttavia ainesosia. Sopii käytettäväksi myös päänahan psoriaasissa.

Mikäli sinulla on kevyttä hilseilyä, suosittelemme käyttämään: Hoitavaa hilseshampoota.

ACM Novophane.K shampoo sopii käytettäväksi sekä kuivaa tai rasvaista hilsettä (seborrooinen ekseema, tali-ihottuma) sisältäviin hiuksiin että myös psoriaasihilseilyyn.Piroktoniolamiini hillitsee Malassezia-hiivasienen liikakasvua päänahassa ja estää hilseen uusiutumista. Okakatajapuuöljy poistaa hilsettä estämällä sen uudelleenilmestymistä. Se myös vähentää päänahan kutinaa. Salisyylihappo poistaa olemassaolevan hilseen.

ACM Novophane.K shampoo puhdistaa päänahan ja poistaa hilseen aiheuttaman kutinan ja ärsytyksen. Puhdistaa hiukset hellävaraisesti, minkä jälkeen ne näyttävät taas kauniilta ja terveiltä.


Käyttö:
Hiero hellävaraisesti kosteisiin hiuksiin ja päänahkaan, kunnes shampoo vaahtoaa. Jätä vaikuttamaan muutamaksi minuutiksi ja huuhdo huolellisesti pois.

Käytä 2-3 kertaa viikossa, kun hilsettä esiintyy. Käytä 2 kertaa viikossa ylläpitoihoitona uusiutumisen ehkäisemiseksi. Jos shampoota menee silmiin, huuhdo silmät puhtaalla vedellä.

Koostumus:
Vesi, natriumlauryylisulfaatti, salisyylihappo, dipropyleeniglykoli, kookosbetaiini, akrylaatit/C10-30 alkyyliakryyliristipolymeeri, piroktoniolamiini, natriumhydroksidi, natriumlaktaatti, dekyyliglukosidi, okakatajapuuöljy, natriumkolridi, polykvaternium-7, glykyrretiinihappo, fenoksietanoli, natriumbentsoaatti, sitruunahappo, Cl 194140 (keltainen 5), Cl 15985 (keltainen 6).

Markkinoija:
Nutrielixir
Tuotesivut
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.