ALE 47 %
  • Löytö! Mehtä D-vitamiini 50 mikrog Tyrni 100 tabl

Löytö! Mehtä D-vitamiini 50 mikrog Tyrni 100 tabl

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 9,90 990 19,00 € 1900

(0,10 € / tabl.)

Määrä: kpl
Mehtä-tuotteissa maku ja väri saadaan suoraan luonnollisista marjoista. Kun pureskelemme D-vitamiinitabletteja, yhdistyy niihin todellinen metsien antimien voima, nimittäin luonnon omat marjat.

D-vitamiini edistää normaalia kalsiumin ja fosforin imeytymistä elimistössä, mikä on välttämätöntä luustomme ja hampaidemme terveydelle. D-vitamiini edistää lihasten normaalia toimintaa.

Erityisesti syksyllä ja talvella meidän vastustuskykymme tarvitsee tukea D-vitamiinista, sillä Suomessa auringon valoa on saatavilla vähän ja se auttaa ylläpitämään puolustusjärjestelmämme toimintaa normaalina.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Sokeriton
Suositeltava vuorokausiannosAikuisille 1 purutabletti päivässä.

Suositeltu vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää: 

D3-vitamiinia 50 µg      1000 %*
tyrnimehujauhe  10 mg**
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta
**vuorokautisen saannin vertailua arvoa ei ole määritetty 

Ainesosat: 
Makeutusaine (ksylitoli), kolekalsiferoli (D-vitamiini), tyrnimehujauhe (tyrni Hippophaë rhamnoides, maltodekstriini, muunnettu tärkkelys), emulgointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat) 
 
Tuote on ravintolisä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytetään huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Markkinoija: 
Vitabalans Oy
Tuotesivut
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.