• Nogasin GO 50 tabl.

Nogasin GO 50 tabl.

Varastossa

Hinta: 18,50 1850

(0,37 € / tabl.)

Määrä: kpl
Kaloriton ja hyvänmakuinen Nogasin GO on helppo nauttia ilman vettä. Taskupakkaus kulkee kätevästi mukana.

Nogasin on tehokas ja helppokäyttöinen ruoansulatusentsyymi. Nogasin sisältää luontaista alfa-galaktosidaasi -entsyymiä. Alfa-galaktosidaasin on tutkimuksissa todettu helpottavan ilmavaivoja ja muita yleisimpiä ruoansulatusvaivoja1,2. Tutkimuksissa on osoitettu, että aterianjälkeisiä vatsavaivoja on alfagalaktosidaasin nauttimisen jälkeen merkitsevästi vähemmän kuin lumevalmisteen jälkeen. Nogasin-valmisteen avulla voit nauttia monipuolisesta ja terveellisestä ruokavaliosta ilman ikäviä ruoansulatusvaivoja.

Nogasin toimii pilkkomalla ravinnon sulamattomia osia ohutsuolessa. Kun ruoka pilkkoutuu imeytyvään muotoon jo ohutsuolessa, niin vältetään paksusuolen bakteerikäymisen myötä syntyvä suolistokaasu ja ruoansulatusongelmat. Nogasin toimii ennaltaehkäisevästi ennen kuin ikäviä oireita on syntynyt, ja siksi se tulee ottaa ennen ateriaa.

Nogasinin sisältämä alfa-galaktosidaasi on luontainen, Aspergillus niger -mikrobin tuottama entsyymi. Nogasin valmistetaan Suomessa ja se on sokeriton, maidoton, kaloriton, hiivaton ja gluteeniton.

Nogasin GO käyttö

1-2 purutablettia aterian yhteydessä

Tarvittava annos riippuu aterian koosta ja koostumuksesta sekä yksilöllisestä taipumuksesta ruoansulatusvaivoihin. Kullekin sopivin annos löytyy parhaiten kokeilemalla.

Sopii päivittäiseen ja myös pitkäaikaiseen käyttöön.

Purutabletti on helppo ottaa ilman vettä.

Ohjeen mukaista annosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Markkinoija: Oy Verman Ab

Arvostele tämä tuote

05.02.2021 - lotta

Tuote toimii hyvin,tosin kallis ,käyttämässäni apteekissa maksaa 20€.