• Louis Widmer Pigmacare Skin Tone Balance seerumi hajustettu 30ml

Louis Widmer Pigmacare Skin Tone Balance seerumi hajustettu 30ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 33,90 3390

(1130,00 € / l)

Määrä: kpl

Pigmacare® Skin Tone Balance vähentää käytettynä kuuriluontoisesti neljän-kahdeksan viikon ajan tehokkaasti pigmenttiläiskiä. Ihon vaaleneminen on silminnähtävää. Ihon punoitus ja tummuminen vähenee ja ihon sävy tasoittuu. Tuloksena on selvästi tasaisempi ja säteilevämpi iho.

B3-vitamiini lievittää pigmenttihäiriöitä, kirkastaa ihon sävyä, vähentää ryppyjen muodostumista ja kiihdyttää ihon uusiutumista.

C-vitamiini on ihoa kirkastava aineosa, joka ehkäisee ja häivyttää pigmenttiläiskiä, vähentää ryppyjä sekä UV-säteilystä johtuvaa ihon ärsytystä, punoitusta ja ihovaurioita. Lisäksi se tekee ihosta kimmoisamman vilkastuttamalla kollageenisynteesiä sidekudoksessa ja saa ihon näyttämään nuoremmalta.

Antioksidantit lievittävät hyperpigmentaatiota, häivyttävät maksaläiskiä ja hormoneista johtuvia pigmenttihäiriöitä. Ne vähentävät melaniinituotantoa, tasoittavat ihon sävyä ja tekevät siten ihosta säteilevämmän ja tasaisemman.

Levitetään aamulla ja illalla puhdistetulle iholle, joko koko kasvoille tai hoitoa tarvitseville ihoalueille, kuten pisamille sekä auringon tai ikääntymisen aiheuttamille pigmenttiläiskille. Tämän jälkeen iholle levitetään päivä- tai yövoidetta. Päiväkäyttöön suositellaan UV-suojan sisältävää voidetta. Älä käytä silmänympärysiholla.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.