• Tri Tolosen Carnosin forte 400 mg 60 tabl.

Tri Tolosen Carnosin forte 400 mg 60 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 38,50

(0,64 € / tabl.)

Määrä: kpl
Vahva superantioksidanttivalmiste, jolla on erityinen suojavaikutus iho-, aivo- ja hermokudoksissa. Se on yksi tehokkaimmista ja monipuolisimmista tunnetuista antioksidanteista.
Superantioksidantti, jolla on erityinen suojavaikutus iho-, aivo- ja hermokudoksissa. Se on yksi tehokkaimmista ja monipuolisimmista tunnetuista antioksidanteista.

Karnosiini on luonnossa esiintyvä kahden aminohapon alaniinin ja histidiinin muodostama dipeptidi. Se löytyi lihaksesta Venäjällä jo vuonna 1900, ja sitä on käytetty ravintolisänä 1930-luvulta alkaen, mutta vasta viime vuosina sen monia biologisia vaikutuksia on alettu ymmärtää.

Karnosiini on yksi tehokkaimmista ja monipuolisimmista tunnetuista antioksidanteista. Karnosiini toimii synergisesti muiden antioksidanttien kuten sinkin ja E-vitamiinin kanssa täydentäen niiden suojavaikutusta soluissa.

Iän myötä lihasten karnosiinipitoisuus hupenee puoleen, mikä heikentää lihaskuntoa ja kestävyyttä. Karnosiinin käyttö ruoan lisänä nostaa lihasten ja sydämen karnosiinipitoisuutta.

Annostus: 1-2 tablettia päivässä. Tarvittaessa, esimerkiksi urheilukilpailusta palautumiseen, voi ottaa 1200-2400 mg. Ainesosat: täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), L-karnosiini, stabilointiaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat) Markkinoija: Midsona Finland Oy http://www.midsona.fi/fi/TUOTTEET/TriTolonen/
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.