ALE 41 %
  • Poisto! Big Hair 90 kaps. (parasta ennen 12/19)

Poisto! Big Hair 90 kaps. (parasta ennen 12/19)

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 17,50 29,90 €

(0,19 € / kaps.)

Määrä: kpl
Huom! Tämän tuotteen parasta ennen päiväys on 12/2019

BIGhair sisältää tehokkaan ActivH8 yhdistelmän juuri niitä vitamiineja ja mineraaleja, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä hiusten kasvulle. Lisäksi se sisältää aminohappoja, piipitoista peltokorteuutetta ja PABA.:a.

Nämä ravintoaineet yhdessä auttavat hiuksiasi kasvamaan vahvempina, jolloin näet, millaiset hiuksesi todella voivatkaan olla!
ActivH8 on yhdistelmä tehokkaimpia tunnettuja ravintoaineita, joita tarvitaan vahvaan hiustenkasvuun. Sen ainesosia ovat:

Biotiini eli H-vitamiini on tärkeä ravintoaine jota ihmisen elimistössä on luonnostaan. Biotiini mahdollistaa tehokkaimman keratiinintuotannon. Haluttaessa nopeuttaa ja vahvistaa hiustenkasvua, biotiinia kannattaa nauttia lisäravinteena ainakin 2,5mg päivässä. BIGhair sisältää 3mg biotiinia/2kaps.

Pantoteenihappo on välttämätön aine keratiinintuotannon onnistumiselle.B6- ja B12 vitamiinit sekä foolihappo ovat tärkeitä hiustenkasvuun vaikuttavia vitamiineja.

Kupari, magnaani ja sinkki ovat mineraaleja joiden on todettu lisäävän hiusnystyn läpimittaa ja saavan hiuksen kasvamaan vahvempana ja paksumpana.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.