• Kyolic nestemäinen 60 ml

Kyolic nestemäinen 60 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 25,50

(425,00 € / l)

Määrä: kpl
- Jälkihajuton ja vatsaystävällinen valkosipulivalmiste
- Sopii kaikenikäisille
- Käytetään mm. vastustuskyvyn vahvistamiseen, stressiin, raskasmetallien neutralointiin, punkkien karkoittamiseen ja sydämen terveyteen
Kyolic on markkinoiden ainoa jälkihajuton ja tutkitusti tehokas valkosipulivalmiste. Kyolicin terveysvaikutuksia selvittävistä tutkimuksista on julkaistu yli 600 tieteellistä artikkelia.

Kyolic sisältää ainoana maailmassa Aged Garlic Extract (AGE) -valkosipuliuutetta. Uute vaikuttaa hyvinvointiimme erittäin monipuolisesti ja sen on osoitettu tukevan elimistön omia terveyttä edistäviä toimintoja. Osa vaikutuksista voidaan havaita verenkierrossa jo 2 h kuluessa uutteen nauttimisesta. Useimmat Kyolicin vaikutukset ovat pitkäkestoisia ja edellyttävät uutteen säännöllistä käyttöä.

Annostus:

1/2 teelusikallista (2,5 ml) tai n. 60 tippaa päivässä. Annosta voi lisätä tilapäisen tarpeen vaatiessa 1,5 teelusikkaan. Punkkikauden ajaksi suositellaan 1 tl päivässä. Uutteen voi nauttia mehuun tms. nesteeseen sekoitettuna. Uutetta ei saa kuumentaa. Huom. 2 ml (n. 1/2 tl) nestemäistä Kyolicia vastaa yhtä Kyolic-tablettia.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.