Uusi
  • Nogel Kalsium + K2-vitamiini

Nogel Kalsium + K2-vitamiini

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 18,90 1890

(0,21 € / kaps.)

Määrä: kpl
Kalsium + K2-vitamiini on kalsiumsitraattimaattivalmiste. Kliinisesti testattu ja patentoitu K2-vitamiini edistää luiden pysymistä normaaleina. K2-vitamiini on valmistettu biofermentoinnin avulla ilman keinotekoisia yhdisteitä
  • kalsiumsitraattimalaatti sopii sekää tyhjään vatsaan että aterian kanssa sekä silloin, kun mahahapon eritys on vähentynyt.
  • sopii myös vegaaneille
Luonnolliset ainesosat. Tuote ei sisällä magnesiumstearaattia, säilöntä-, väri- ja makeutusaineita. Laktoositon, kaseiiniton, hiivaton, soijaton, GMO-vapaa, ilman maissia, liivatetta ja eläinperäisiä ainesosia. Luonnollisesti gluteeniton. Kalsiumin ja K2-vitamiinin pitoisuus on laboratoriossa tarkistettu.

Ainesosat:
Ainesosat: Kalsium (kalsiumsitraattimalaatti), tattarijauho (Viro) , K2-vitamiini (menakinooni-7, vitaMK7®), kasviperäinen rasva (hydrogenoitu rypsi, 1%), kasviperäisen kapselin kuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa)

Annostelu:
2 kapselia vuorokaudessa aterian kanssa tai tyhjään vatsaan. Kalsium imeytyy parhaiten kun kerta-annos jää alle 500 mg. Tarvittaessa suurenna vuorokausiannosta.

Vuorokausiannos 2 kapselia sisältää 200 mg* kalsiumia ja 50 μg** K2-vitamiinia

*25% vuorokautisen saannin vertailuarvosta aikuisille
**67% vuorokautisen saannin vertailuarvosta aikuisille

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Valmistaja:
Nogel Organics
Tuotesivut
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.