ALE 38 %
  • Tri Tolosen E-EPA 650 mg 60 kaps

Tri Tolosen E-EPA 650 mg 60 kaps

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 17,50 28,30 €

(0,29 € / kaps.)

Määrä: kpl
Ainutlaatuisen puhdas ja vahva kalaöljy!
E-EPA on uuden polven kalaöljy, joka on tehokkaampi kuin perinteiset valmisteet.

1 kapseli sisältää 650 mg puhdasta E-EPA:a.

E-EPA on ainutlaatuisen puhdas ja vahva kalaöljy! Se on tehokkaampi kuin perinteiset valmisteet. Yksi E-EPA-kapseli vastaa teholtaan 4-6 tavallista omega-3-kapselia.
E-EPA sisältää puhdasta etyyli-EPAa eli E-EPAa. Sitä valmistetaan kalan luurankolihaksen öljystä ensin molekyylitislaamalla ja sitten vielä tislaamalla erittäin alhaisessa paineessa. Tässä ns. tyhjiötislauksessa kalaöljyn rasvahappojen koostumus voidaan muuttaa halutuksi (E-EPA on etyylyesteröity) ja samalla poistetaan turhat ja haitalliset ainesosat sekä ympäristomyrkyt. Näin EPAa saadaan mahtumaan tuotteeseen 70 % (E-EPA 500 mg) ja öljyn laatu on parempaa kuin tavallisissa valmisteissa.

E-EPAn väri on vaalempi ja sen haju ja maku miedompi. Se ei aiheuta juuri lainkaan röyhtäyksiä.

E-EPAn valmistukseen tarvitaan moninkertainen määrä tavallista kalaöljyä. Toisin sanoen yhden E-EPA-litran valmistukseen kuluu useita litroja perinteistä kalaöljyä. Siksi E-EPA on hiukan kalliimpaa, mutta samalla myös tehokkaampaa ja puhtaampaa. Kun haluat ottaa kalaöljyä tehokkaan päiväannoksen, on E-EPA hyvä ratkaisu.

E-EPAn D3-vitamiini on peräisin lampaanvillasta; se ei siis ole synteettistä.
Annostus: 1 kapseli päivässä. Tarvittaessa voi ottaa 2–4 kapselia. Pienille lapsille 2–3 kapselia viikossa, ellei lääkäri toisin määrää. Lapsille voi antaa E-EPAa myös tippoina (Puhkaise kapseli isolla neulalla ja purista 4–5 tippaa lusikkaan tai ruoan joukkoon). Makua voi miedontaa tarvittaessa parilla tipalla sitruunamehua. Tuote soveltuu myös kala-allergikoille. Vaikuttavat aineet: 1 kapseli sisältää E-EPAa 650 mg ja D3-vitamiinia (kolekalsiferolia) 5 µg sekä vähän E-vitamiinia antioksidanttina Markkinoija: Midsona Finland Oy http://www.midsona.fi/fi/TUOTTEET/TriTolonen/Kalaoljyt/E-EPA/
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.